Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma cu apa rece si un praf de sare pana devin tari. Se adauga treptat zaharul si se bate in continuare.
Galbenusurile se freaca cu uleiul si se adauga peste albusuri.
Se adauga faina cernuta, praful de copt si cacaoa.
Se amesteca usor, de jos in sus pana se incorporeaza faina.
Se toarna intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru 15-20 min pana trece testul scobitorii.
Se prepara budinca de ciocolata si crema de vanilie conform instructiunilor de pe plic si se lasa la rece.
Dupa ce blatul s-a racit se taie in 2 sau 3 straturi.
Se aseaza pe tava prima felie de tort, se insiropeaza si se intinde un strat de budinca de ciocolata.
Se aseaza peste al doilea blat si se insiropeaza.
Se pune un strat de crema de vanilie si piersicile taiate cubulete.
Cu ajutorul unui cutit cu lama lata se preseaza bucatile de piersici.
Se aseaza capacul blatului, se insiropeaza si se orneaza.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii