autor:

lucia

» » Torturi

Tort fara multe calorii

Autor: lucia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lucia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
3-4 oua(3 oua potrivite au cam 170gr.), 170gr zahar +6 linguri, 170gr margarina, 170gr faina, jumatate praf de copt, 2 plicuri gelatina, jumatate kg fructe sau un fructele dintr-un compot mare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Blat:

Separi ouale. Galbenusele le freci cu 170 gr zahar, 170gr margarina.Cantitatile trebuie sa fie egale, in functie de nr de oua care il folosesti.Eu am facut intr-o forma de tort normala.Amesteci cu albusurile batute spuma.La urma incorporezi faina cu praful de copt. Bagi in cuptorul incalzit la 220°Lasi cam 10 min, ca e subtire si se face repede.Lasi la racit in forma.

Fructele:

Le asezi peste blatul racit. Daca sunt din compot la scurgi bine de zeama. Peste fructe adaugi gelatina.La doua plicuri pui 500gr apa cu 6 linguri zahar la fiert.Gelatina o dizolvi in apa rece, apoi o adaugi in apa fiarta cu zahar .(vezi si instructiunile de pe ambalajul de gelatina).Iei gelatina de pe foc si amsteci in ea pana se racoreste un pic, dar nu de tot, ca se intareste si o mai poti turna frumos.Cand vezi ca incepe sa se ingroase un pic, o pui repede pe toata o data peste blatul cu fructe.Lasi la rece cel putin doua ore, in aceeasi forma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fara multe calorii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tarta cu fructe de padure

Tarta cu fructe de padure

Preparare Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devine ca o crema ,se adauga una cate una apa

2 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Torturi
Tort Fluture cu crema de sampanie si fructe de padure

Tort Fluture cu crema de sampanie si fructe de padure

Pentru Blat: Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, pentru ca altfel, riscam ca blatul sa

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Simplu, rapid si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3-4 oua(3 oua potrivite au cam 170gr.)
  • 170gr zahar +6 linguri
  • 170gr margarina
  • 170gr faina
  • jumatate praf de copt
  • 2 plicuri gelatina
  • jumatate kg fructe sau un fructele dintr-un compot mare

Raporteaza reteta

Retete
de lucia
Supa din fulgi de cereale (ovaz)

Supa din fulgi de cereale (ovaz)

Rumenesti cerealele in margarina. Le stingi cu apa. Adugi un morcov si vegeta dupa gust. Fierbi 6-7

1 vot    3 comentarii
15 min
Supe de legume
Biscuiti cu dulceata

Biscuiti cu dulceata

Amesteci ouale,zaharul,grasimea,vanilia,faina cu mixerul.Cand adugi faina framanti cu mana sau cu

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Broccoli cu cascaval

Broccoli cu cascaval

Desfaci broccoli in buchetele. Fierbi 3-4 minute si nu mai lasi in apa fiarta ca se inmoaie prea

10 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu, rapid si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort delicios de ciocolata cu fructe