Se amesteca totul bine in ordinea indicata la cantitati. Se unge o forma cu unt. Se toarna compozitia si se coace la foc bun 35-45 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie orizontal in trei foi. Blaturile se imbiba cu un sirop din zahar, apa si rom si se umplu cu o crema preparata astfel: se leaga un sirop din 100g zahar si ½ pahar apa. Se amesteca cu cacao. Cind s-a racit, se toarna putin cite putin peste untul frecat spuma, amestecind mereu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii