Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 pahare gris crud, 1 pahar faina, 1 pahar zahar, 1 pahar nuci pisate 2 pahare lapte, ½ lingurita praf de copt, 30g unt Crema: 300g unt, 50g cacao, 100g zahar, ½ pahar apa Siropul: 100g zahar, 1 pahar apa, rom
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se amesteca totul bine in ordinea indicata la cantitati. Se unge o forma cu unt. Se toarna compozitia si se coace la foc bun 35-45 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie orizontal in trei foi. Blaturile se imbiba cu un sirop din zahar, apa si rom si se umplu cu o crema preparata astfel: se leaga un sirop din 100g zahar si ½ pahar apa. Se amesteca cu cacao. Cind s-a racit, se toarna putin cite putin peste untul frecat spuma, amestecind mereu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fara oua" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate