Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
600 g faina, 400 g unt, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri smintina, vanilie, fructe din dulceata
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se freaca untul cu doua galbenusuri, se adauga un ou intreg, smintina, vanilie si faina. Se framinta bine si se imparte aluatul obtinut in trei parti egale. Se intind trei blaturi si se coc. Dupa ce se racesc se umplu cu fructe din dulceata taiate foarte marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fraged" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate