autor:

diana

» » Torturi

Tort ganache de ciocolata

Autor: diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Ingrediente
blat :6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 plic praf de copt, pt insiropat blatul: 200ml apa, 5 linguri de zahar, 2 esenate de rom, crema ganache: 200g ciocolata de lapte, 400ml frisca, ornat 150ml frisca, 100g ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.
pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece
pt crema: topim cioclata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ganache de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu ganache de ciocolata alba si zmeura

Tort cu ganache de ciocolata alba si zmeura

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam zaharul si batem

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba

Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba

Blatul: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihai Moldovan , 18 februarie 2014

    f.b

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O frumusete de tort !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Foarte bun si frumos ornat!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Foarte frumos si bun, desigur.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      arata ft bine,felicitari!

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Esti tare imi plac retetele tale iti doresc sanatate sa ne poti inveseli in continoare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • blat :6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • pt insiropat blatul: 200ml apa
  • 5 linguri de zahar
  • 2 esenate de rom
  • crema ganache: 200g ciocolata de lapte
  • 400ml frisca
  • ornat 150ml frisca
  • 100g ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de diana
Prajitura caramel

Prajitura caramel

Pentru prepararea blatului: Albusurile se bat spuma. Se fierbe zaharul cu apa pana se formeaza

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort aniversar

Tort aniversar

Am copt 2 blaturi a cate 6 oua fiecare si jumatate din ingrediente Pt un blat: se separa albusurile

6 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Torturi
Melci cu budinca

Melci cu budinca

Se dizolva drojdia in lapte cu o lingura de zahar si 2 linguri de faina, se lasa sa stea10 minute. Oul

8 voturi    7 comentarii
3h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O frumusete de tort !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tortulet inimioara