autor:

diana

» » Torturi

Tort ganache de ciocolata

Autor: diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Ingrediente
blat :6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 plic praf de copt, pt insiropat blatul: 200ml apa, 5 linguri de zahar, 2 esenate de rom, crema ganache: 200g ciocolata de lapte, 400ml frisca, ornat 150ml frisca, 100g ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 2h

10 voturi

Mod de preparare

pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.
pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece
pt crema: topim cioclata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ganache de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu ganache de ciocolata, mascarpone si mandarine

Tort cu ganache de ciocolata, mascarpone si mandarine

Blatul: Puteti pregati blatul o data sau sa coaceti doua foi, rand pe rand. Eu coc foile pe rand

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu ganache de ciocolata alba si zmeura

Tort cu ganache de ciocolata alba si zmeura

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam zaharul si batem

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihai Moldovan , 18 februarie 2014

    f.b

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O frumusete de tort !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Foarte bun si frumos ornat!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Foarte frumos si bun, desigur.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      arata ft bine,felicitari!

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Esti tare imi plac retetele tale iti doresc sanatate sa ne poti inveseli in continoare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • blat :6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • pt insiropat blatul: 200ml apa
  • 5 linguri de zahar
  • 2 esenate de rom
  • crema ganache: 200g ciocolata de lapte
  • 400ml frisca
  • ornat 150ml frisca
  • 100g ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de diana
Prajitura caramel

Prajitura caramel

Pentru prepararea blatului: Albusurile se bat spuma. Se fierbe zaharul cu apa pana se formeaza

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort aniversar

Tort aniversar

Am copt 2 blaturi a cate 6 oua fiecare si jumatate din ingrediente Pt un blat: se separa albusurile

6 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Torturi
Melci cu budinca

Melci cu budinca

Se dizolva drojdia in lapte cu o lingura de zahar si 2 linguri de faina, se lasa sa stea10 minute. Oul

8 voturi    7 comentarii
3h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O frumusete de tort !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Blat de ciocolata alba pentru torturi festive-Madeira Sponge Cake