Se incinge cuptorul, se ung doua forme cu diametrul de 20 cm si se pudreaza cu faina. Se bat albusurile cu zaharul, pana ce se intaresc si sticlesc. Se incorporeaza galbenusurile, apoi faina si apa si se imparte aluatul in mod egal pentru cele doua forme. Se coace 20-25 de minute, pana ce aluatul devine elastic atunci cand il apesi. Se scot blaturile din forme si se lasa sa se raceasca. Se ung cu marmelada si frisca si se asaza unul peste altul. Se pudreaza blatul de deasupra cu zahar farin si se decoreaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii