Preparam blatul:batem spuma albusurile cu zaharul,adaugam pe rand cate un galbenus ,adaugam uleiul.Intr-un bol cernem faina cu praful de copt si in altul amestecam cacaoa cu cele 3 lg de colorant.Punem jumatate de faina in compoztia de oua,apoi jumatate de compozitie de cacaoa pana se incorporeaza totul.Dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40min.Dupa ce s-a racit taiem blatul in 3.
Crema 1 : punem samantana pentru frisca pe foc si atunci cand s-a incalzit punem ciocolata rupta bucatele.Dupa ce s-a topit o dam la rece pentru macar 6 ore.Cand e rece o batem spuma.Gelatina e in cazul cand nu se intareste .
Crema 2 : se face budinca conform instructiunilor,Se bate frisca spuma si se amesteca amandoua.
Se asambleaza tortul.Eu deasupra am pus pasta de zahar-primul tort imbracat in pasta de zahar
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii