Ingrediente
Blat rosu: 6oua,o cana faina,o cana zahar,200 ml ulei,2 lg cacaoa,3 lg colorant rosu,1 plic praf de copt,vanilie., Crema 1: 200 ml samantana pentru frisca,250 gr ciocolata alba,5g gelatina(optional), Crema 2: 1 plic budinca vanilie,3 lg zahar,400 ml lapte,200 ml frisca
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Crema 1 : punem samantana pentru frisca pe foc si atunci cand s-a incalzit punem ciocolata rupta bucatele.Dupa ce s-a topit o dam la rece pentru macar 6 ore.Cand e rece o batem spuma.Gelatina e in cazul cand nu se intareste .
Crema 2 : se face budinca conform instructiunilor,Se bate frisca spuma si se amesteca amandoua.
Se asambleaza tortul.Eu deasupra am pus pasta de zahar-primul tort imbracat in pasta de zahar
monika (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
multumesc de aprecieri
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
arata f bine :)
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
Felicitari! E foarte frumos.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
Foarte dragalas tort.