autor:

mihaela idriceanu

» » Torturi

tort inima cu capsuni

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2010

Ingrediente
Un blat subtire de pandispan(din 2-3 oua), crema:, 500 g capsuni, 5 lg zahar, 250 g mascarpone, 350 ml frisca lichida, 10 g gelatina(5 foi)

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Gelatina se pune la inmuiat in apa rece pt 10 min.
Se opresc cateva capsuni pt decor.Restul se taie felii,se amesteca cu zaharul si se fac pure.Se adauga apoi mascarponele si gelatina scursa si topita la baie marina(atentie trebuie doar incalzita,fara sa fiarba).
la urma se adauga frisca batuta cu putin zahar si se amesteca cele 2 compozitii pana la omogenizare.
In tava in care am copt blatul punem folie transparenta,crema toata si deasupra blatul.lasam pana a doua zi cand rasturnam pe platou si ornam cu frisca si capsuni trase in ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort inima cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Inima cu frisca, migdale si capsuni

Tort Inima cu frisca, migdale si capsuni

Este alcatuit din: blat de nuca, crema de vanilie, invelit in frisca si decorat cu migdale macinate

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort cu visine, crema mascarpone si frisca

Tort cu visine, crema mascarpone si frisca

Blatul: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, incorporam uleiul, praful de copt si esenta. Cernem

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte foerte frumos, felicitari! Am si eu o inimioara.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    O inima apetisanta...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Un deliciu...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Yam,yam, cred ca este delicios...arata super! Felicitari !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Foarte frumos.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte gustos si ornat super elegant!*****

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Frumos...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      arata bine!

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      si sectiunea!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      Foarte frumos arata si presupun ca si gustul este pe masura!

    • fragolina bianca

      fragolina bianca (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      bun tare tortul .cu o reteta aproape la fel am facut tortul de la botezul fetei mele.felicitari!!!!!!!!!!!!!e racoros si minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      foarte interesant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Un blat subtire de pandispan(din 2-3 oua)
  • crema:
  • 500 g capsuni
  • 5 lg zahar
  • 250 g mascarpone
  • 350 ml frisca lichida
  • 10 g gelatina(5 foi)

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte foerte frumos, felicitari! Am si eu o inimioara.

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura

Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu fructe de padure Tort cu fructe de padure

Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga. Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie. Intr-un alt

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort cu ananas