Am pregatit pandispanul dupa metoda clasica:
-albusurile spuma cu sare
-galbenusurile cu zaharul pana devin o crema omogena,adaugam faina in ploaie,iar la sfarsit albusurile;Omogenizam turnam in tava (eu dispun de-o tava in forma de inima,dar puteti ft bine sa folositi o tava normala si sa decupati inimioara!20\'-180°C
Am pregatit culis de capsuni asa:
am spalat capsunile bine le-am taiat in patru si le-am pus intr-o craticioara cu zaharul si jumatate pahar de apa ,am fiert capsunile dupa care le-am amestecat bine cu blenderul pana au devenit o crema lichida!
Frisca am amestecato cu zaharul si 4-5 linguri din compozitia de culis le-am batut bine cu mixerul pana au luat consistenta unei creme!
am pus in pos crema ,am umplut inimioara(nu inaine de a insiropa cu sirop de zahar ars),iar deasupra am ornat cu crema alternand cu culis de capsuni!
Bun San Valentino la toti!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii