autor:

vera

» » Torturi

Tort inimioara

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2010

Ingrediente
pt pandispan:, 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 lingura de ulei de semi, Pt crema :, 250ml frisca lichida, 2 linguri zahar pudra, Pt culis de capsuni:, -2 cutiute de capsuni(cam 300g), 2 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Am pregatit pandispanul dupa metoda clasica:
-albusurile spuma cu sare
-galbenusurile cu zaharul pana devin o crema omogena,adaugam faina in ploaie,iar la sfarsit albusurile;Omogenizam turnam in tava (eu dispun de-o tava in forma de inima,dar puteti ft bine sa folositi o tava normala si sa decupati inimioara!20\'-180°C
Am pregatit culis de capsuni asa:
am spalat capsunile bine le-am taiat in patru si le-am pus intr-o craticioara cu zaharul si jumatate pahar de apa ,am fiert capsunile dupa care le-am amestecat bine cu blenderul pana au devenit o crema lichida!
Frisca am amestecato cu zaharul si 4-5 linguri din compozitia de culis le-am batut bine cu mixerul pana au luat consistenta unei creme!
am pus in pos crema ,am umplut inimioara(nu inaine de a insiropa cu sirop de zahar ars),iar deasupra am ornat cu crema alternand cu culis de capsuni!
Bun San Valentino la toti!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inimioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu nuca

Tort cu nuca "Inimioara"

Albusul se bate bine impreuna cu apa,adaugam zaharul si galbenusurile. Incorporam pe rand nuca si

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort inimioara cu crema de trufe

Tort inimioara cu crema de trufe

Eu am pregatit blatul intr-o forma de inimioara deci am redus toate ingredientele pe jumatate din

4 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    E foarte buna, arata minunat!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    O inimioara delicioasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Felicitari , este un tort deosebit !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      Foarte bine arata tortuletul si sunt convinsa ca a fost si foarte gustos. Felicitari !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Ce frumos, ca te-ai pregatit pentru ziua indragostitilor! Foarte bun tortulet!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Super tortuletul tau...este usor de pregatit,iar gustul este deosebit...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • pt pandispan:
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura de ulei de semi
  • Pt crema :
  • 250ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • Pt culis de capsuni:
  • -2 cutiute de capsuni(cam 300g)
  • 2 linguri zahar

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte buna, arata minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu zmeura si ciocolata