Se caramelizeaza zaharul intr-un vas,dupa care pe baza acestuia se aseaza merele spalate si curatate.Peste mere se toarna blatul pregatit din 4linguri faina,4de zahar si 4 oua.Se da la cuptor la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit ,se taie blatul pe jumatate se insiropeaza cu zeama de compot de fructe(orice fel).se pune frisca pregatita mai inainte din 150ml lapte si praful de frisca,peste ea fructe din compot sau portocale,kiwietc.Se aseaza a doua jumatate de blat ,se insiropeaza ,se pune frisca si se orneaza cu fructe(portocale,kiwi etc.)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii