Crema:se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune la foc mic sa se topeasca.Se lasa apoi deoparte sa se raceasca.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra si se adauga pe rand cele 6 galbenusuri,frecand bine dupa fiecare.Se adauga apoi untul in cacaua racita si se amesteca.
Blatul:din crema se ia deoparte un sfert din cantitate,iar restul se da la rece in frigider.In crema ramasa se pune o lingura de faina si albusurile batute spuma tare se se amesteca usor de sus in jos.Se pune hartie pergament intr-o forma de tort si se toarna compozitia.si se introduce in cuptorul incalzit si se coace la foc potrivit.Nu se deschide usa cuptorului timp de 15 min.Cind blatul este copt,se lasa la racit,se scoate pe un platou si deasupra se pune crema din frigider.Se pudreaza cu ciocolata rasa.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii