Zaharul se fierbe cu cacao pina se leaga putin;se lasa sa se raceasca cam 10 min si se adauga pe rind galbenusurile
Compozitia se imparte in doua
Blatul :
-in prima jumatate se pune faina si se coace in cratita tapetata cu hirtie ,in cuptor incalzit in prealabil ,la foc mic.
Crema :
-in a doua jumatate se aduga albusurile batute spuma tare ; se adauga untul frecat spuma
Se iau citeva linguri din compozitie pentru ornat
Restul se amesteca cu fructele si nucile(toate sau o parte din ele,cum va place)-
Blatul se taie in doua ,se pune crema si se acopera cu restul de crema fara fructe
Daca vreti il puteti pudra cu cacao sau orna cu frisca
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii