Crema 1
Se fierb apa cu zaharul si cacaua la foc mic pana se face o pasta. Se lasa sa se raceasca si se amesteca din cand in cand. Cand s-a racit, se adauga cele 8 galbenusuri.
Blatul: se bat albusurile spuma, se adauga faina si 5 linguri din crema 1. Apoi, se pune la copt intr-o tava unsa cu margarina.
Crema 2: Se freaca margarina cu restul de crema 1.
Se taie blatul in doua, se aseaza primul strat, care se insiropeaza cu siropul de la compot. Apoi, se pune crema 2, un strat frisca, cateva bucatele de ananas, cealalta parte a blatului si se insiropeaza si aceasta. Se orneaza cu frisca.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii