Ingrediente
5 linguri cacao, 100 ml apa, 300 g zahar, 8 oua, 2 linguri mari de faina, 1 cutie mare margarina Rama, o cutie 500 ml frisca Hulala, o cutie compot ananas, un pumn nuci
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
24 voturi
Mod de preparare
Se fierb apa cu zaharul si cacaua la foc mic pana se face o pasta. Se lasa sa se raceasca si se amesteca din cand in cand. Cand s-a racit, se adauga cele 8 galbenusuri.
Blatul: se bat albusurile spuma, se adauga faina si 5 linguri din crema 1. Apoi, se pune la copt intr-o tava unsa cu margarina.
Crema 2: Se freaca margarina cu restul de crema 1.
Se taie blatul in doua, se aseaza primul strat, care se insiropeaza cu siropul de la compot. Apoi, se pune crema 2, un strat frisca, cateva bucatele de ananas, cealalta parte a blatului si se insiropeaza si aceasta. Se orneaza cu frisca.
maryelena (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2008
Reteta asta e incompleta, cum sa o preparam?