Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate un galbenus pana incorporam bine totul, punem aromele, uleiul si la sfarsit faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Dam compozitia in 2, si o parte o amestecam cu cacao. Turnam compozitia alba si cea maro in tavi de chec si dam la cuptor, facem testul cu scobitoarea.
Lasam checurile sa se raceasca si le taiem felii. Umplem fiecare felie de chec (una alba- una maro) cu crema de lamaie, pe care o preparam conform instructiunilor de pe ambalaj pana ce terminam de umplut toate feliile.
Deasupra am facut o glazura din zahar pudra cu zeama de lamaie, am amestecat bine si am turnat usor peste tortul obtinut.
Este mai rapid, dar si delicios!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii