Tort Magda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. biscuiti
  • ¼ l lapte
  • ¼ kg. rahat
  • 100 gr. nuci
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • o cescuta rom
  • coaja rasa de lamiie
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Se fierbe laptele, iar cind da in clocot se pun in el bucatelele de rahat si se lasa pe foc mic, pina se topeste rahatul, amestecind mereu. Se ia de pe foc si se amesteca incet cu biscuitii rupti bucati, cacao, romul, aromele, parte din nucile rumenite in zahar ars si tocate (praline). Compozitia se lasa sa se raceasca, apoi se aranjeaza pe o farfurie rotunda, dindu-i forma de tort.

Se garniseste cu restul de nuci pralinate si ciocolata rasa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise