Albusurile se bat spuma tare, galbenusurile, untul, sucul unei lamai, si putina sare se freaca pana rezulta o masa cremoasa. Se amesteca cu faina, praful de copt si albusele spuma. Se toarna in forma de tort unsa si tapetata cu faina. Caisele se scurg de zeama, se repartizeaza pe deasupra blatului si se coace tortul 60 min. Lichiorul se amesteca cu sucul de caise si se insiropeaza prajitura cu acest amestec. Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se presara cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii