Albusurile se bat spuma tare, galbenusurile, untul, sucul unei lamai, si putina sare se freaca pana rezulta o masa cremoasa. Se amesteca cu faina, praful de copt si albusele spuma. Se toarna in forma de tort unsa si tapetata cu faina. Caisele se scurg de zeama, se repartizeaza pe deasupra blatului si se coace tortul 60 min. Lichiorul se amesteca cu sucul de caise si se insiropeaza prajitura cu acest amestec. Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se presara cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii