(10 portii)
1.Se topesc batoanele de ciocolata in bain-marie.Se lasa sa se raceasca.
2.Se fierbe orezul pe foc mic si se lasa de asemenea la racit.
3.Se freaca untul spuma.
4.Se captuseste cu folie o forma rotunda de tort.
5.Se amesteca ciocolata racita cu orezul si untul frecat spuma.Compozitia rezultata se toarna in forma pregatita.Se niveleaza si se acopera cu folie.Se tine la rece, in frigider, peste noapte.
6.Se rastoarna pe o farfurie de tort si se portioneaza.Se serveste cu frisca sau cu crema Chantilly.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii