Tort Mars

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 batoane de ciocolata Mars,
  • 250g. unt,
  • 1 cana de orez cu bobul lung sau 1 plic de orez:

Mod de preparare

(10 portii)

1.Se topesc batoanele de ciocolata in bain-marie.Se lasa sa se raceasca.

2.Se fierbe orezul pe foc mic si se lasa de asemenea la racit.

3.Se freaca untul spuma.

4.Se captuseste cu folie o forma rotunda de tort.

5.Se amesteca ciocolata racita cu orezul si untul frecat spuma.Compozitia rezultata se toarna in forma pregatita.Se niveleaza si se acopera cu folie.Se tine la rece, in frigider, peste noapte.

6.Se rastoarna pe o farfurie de tort si se portioneaza.Se serveste cu frisca sau cu crema Chantilly.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise