Ouale cu zaharul si gelatina inmuiata in laptele rece se pun la fiert pe Baine-Marie se lasa pana se ingroasa si se pune la rece. Jumatate din cantitatea de frisca vegetala se bate cu mixerul si se adauga si Mascarpone, se adauga vanile si se amesteca cu compozitia fiarta si racita pana devine uniforma. Piscoturile stopite cu putin sirop se aseaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu folie si se aseaza compozitia compozitie peste , apoi se mai aseaza un strat de piscoturi, se stropesc cu sirop si se pune la rece pentru 2 ore. Se rastoarna pe o tava drepunghiulara si se orneaza cu frisca batuta si cu decor de ciocolata.se serveste rece.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii