Ouale cu zaharul si gelatina inmuiata in laptele rece se pun la fiert pe Baine-Marie se lasa pana se ingroasa si se pune la rece. Jumatate din cantitatea de frisca vegetala se bate cu mixerul si se adauga si Mascarpone, se adauga vanile si se amesteca cu compozitia fiarta si racita pana devine uniforma. Piscoturile stopite cu putin sirop se aseaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu folie si se aseaza compozitia compozitie peste , apoi se mai aseaza un strat de piscoturi, se stropesc cu sirop si se pune la rece pentru 2 ore. Se rastoarna pe o tava drepunghiulara si se orneaza cu frisca batuta si cu decor de ciocolata.se serveste rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii