Pentru blat topeste ciocolata. Adauga margarina, zaharul si galbenusurile puse pe rand si amesteca energic. Dupa ce s-a topit, pune cateva picaturi de esenta de rom, faina si albusurile batute spuma.
Toarna compozitia intr-o forma rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina. Coace in cuptorul incins in prealabil, aproximativ 15-20 de minute. Intre timp, freaca spuma margarina cu 2 linguri cu zahar si ciocolata topita.
Separat, bate pe baie de aburi ouale cu restul de zahar. Pune-le apoi peste crema de margarina si lasa sa se raceasca, dupa care adauga cateva visine din visinata si nuci.
Crema astfel obtinuta pune-o peste blatul copt si racit. Imbraca tortul in ciocolata topita cu margarina si decoreaza cu frisca si figurine din zahar. De jur-imprejur presara nuca de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii