Pentru blat topeste ciocolata. Adauga margarina, zaharul si galbenusurile puse pe rand si amesteca energic. Dupa ce s-a topit, pune cateva picaturi de esenta de rom, faina si albusurile batute spuma.
Toarna compozitia intr-o forma rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina. Coace in cuptorul incins in prealabil, aproximativ 15-20 de minute. Intre timp, freaca spuma margarina cu 2 linguri cu zahar si ciocolata topita.
Separat, bate pe baie de aburi ouale cu restul de zahar. Pune-le apoi peste crema de margarina si lasa sa se raceasca, dupa care adauga cateva visine din visinata si nuci.
Crema astfel obtinuta pune-o peste blatul copt si racit. Imbraca tortul in ciocolata topita cu margarina si decoreaza cu frisca si figurine din zahar. De jur-imprejur presara nuca de cocos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii