Ingrediente
Pentu blaturi:16 oua,2 cani de zahar,16 linguri de faina., Pentru crema:4 plicuri de crema de vanilie,16 linguri zahar,1 litru lapte., Pentru ornat:un plic de frisca,150 ml lapte., Pentru crema de ciocolata:200g finneti,100ml lapte., Pentru crema roz: 3 linguri zahar farin, 2 linguri sirop de visine, 1 lingura margarina(sau putina frisca amestecata cu dulceata de capsuni).
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
17 voturi
Mod de preparare
Crema si frisca le pregatesti conform instructiunilor de pe plic.
Pentru crema de ciocolata: pui pe foc mic finetti si laptele si o torni calduta pe tort.
Asamblare: un blat il taiem in 3 si punem crema, iar deasupra nu punem crema pentru a putea face mai usor fata. Din cel de al doilea blat decupam urechile si fundita si procedam la fel ca la blatul mare.
Blaturile pot fi insiropate cu sirop din apa + compot de visine sau apa cu zahar si esente dupa gustul fiecaruia.
Solicita putina indeminare si atentie ce-i drept, dar pentru copil, merita!