Se freaca bine 200 gr.unt cu 200 gr.de zahar, pana se dizolva complet.Se adauga galbenusurile pe rand amestecandu-se bine,faina,si cacaoa pulbere, cernuta prin sita fina.La urma se pun albusurile batute spuma tare si se amesteca delicat.Se pune compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt ,unsa cu unt si pudrata cu faina.Se coace la foc iute 8-10 minute.Acest tort nu are nevoie de crema.Se imbraca in frisca si se poate orna cu fructe.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii