Se freaca bine 200 gr.unt cu 200 gr.de zahar, pana se dizolva complet.Se adauga galbenusurile pe rand amestecandu-se bine,faina,si cacaoa pulbere, cernuta prin sita fina.La urma se pun albusurile batute spuma tare si se amesteca delicat.Se pune compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt ,unsa cu unt si pudrata cu faina.Se coace la foc iute 8-10 minute.Acest tort nu are nevoie de crema.Se imbraca in frisca si se poate orna cu fructe.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii