Se framinta faina cu mierea, zaharul, nucile si ouale si se lasa sa stea 2-3 zile. Dupa aceea se imparte coca in 10 parti egale care se coc separat pe fundul formei. Se obtin 10 blaturi care se ung intre ele cu crema preparata astfel: se amesteca nucile, zaharul, smintina si vanilia, pina ce se incorporeaza toate bine si se asaza intr blaturi. Se imbraca tortul in exterior cu un strat de frisca. Se poate imbraca numai in crema. Se poate umple numai cu frisca sau cu oricare crema de la torturile de albus. Blaturile de la acest tort dureaza multa vreme si se pot prepara mai multe o data pentru a avea la nevoi urgente.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii