Blatul se pregateste astfel:
Bati spuma albusurile cu 4-5 linguri de zahar, apoi adaugi apa, praful de copt stins,faina, cacao si nessul
Amesteci usor, apoi incorporezi galbenusurile batute cu 4-5 linguri de zahar.
Rastorni compozitia i tr-i tava rotunda, unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de minute.
Crema se pregateste asa:
Prepari budinca dupa instructiunile de pe plin si apoi o lasi la racit.Cand e rece , o amesteci bine cu frisca batuta, cu esenta de rom si cu nesul.
Tai blatul in doua sau trei si il umpli cu crema.Apoi imbraci tortul cu frisca batuta bine.
Decorezi tortul dupa bunul plac.
:)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii