Blatul se pregateste astfel:
Bati spuma albusurile cu 4-5 linguri de zahar, apoi adaugi apa, praful de copt stins,faina, cacao si nessul
Amesteci usor, apoi incorporezi galbenusurile batute cu 4-5 linguri de zahar.
Rastorni compozitia i tr-i tava rotunda, unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de minute.
Crema se pregateste asa:
Prepari budinca dupa instructiunile de pe plin si apoi o lasi la racit.Cand e rece , o amesteci bine cu frisca batuta, cu esenta de rom si cu nesul.
Tai blatul in doua sau trei si il umpli cu crema.Apoi imbraci tortul cu frisca batuta bine.
Decorezi tortul dupa bunul plac.
:)
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii