Blatul se pregateste astfel:
Bati spuma albusurile cu 4-5 linguri de zahar, apoi adaugi apa, praful de copt stins,faina, cacao si nessul
Amesteci usor, apoi incorporezi galbenusurile batute cu 4-5 linguri de zahar.
Rastorni compozitia i tr-i tava rotunda, unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de minute.
Crema se pregateste asa:
Prepari budinca dupa instructiunile de pe plin si apoi o lasi la racit.Cand e rece , o amesteci bine cu frisca batuta, cu esenta de rom si cu nesul.
Tai blatul in doua sau trei si il umpli cu crema.Apoi imbraci tortul cu frisca batuta bine.
Decorezi tortul dupa bunul plac.
:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii