Din zahar se face un sirop gros (pe foc), se toarna peste galbenuse si se bat pana isi tripleaza volumul, se adauga ciocolata topita si temperata, cacaua, frisca batuta, lichiorul.
Pe fundul unei forme de tort se aseaza o foaie de hartie, pe peretii formei se pune o pamblica de hartie, se toarna compozitia, deasupra se pune o foaie de rulada forma si se tine la frigider 1 noapte.
A doua zi se rastoarna forma pe un platou, se desprinde hartia si se orneaza dupa dorinta, cu frisca sau cu ciocolata alba... etc
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii