Din zahar se face un sirop gros (pe foc), se toarna peste galbenuse si se bat pana isi tripleaza volumul, se adauga ciocolata topita si temperata, cacaua, frisca batuta, lichiorul.
Pe fundul unei forme de tort se aseaza o foaie de hartie, pe peretii formei se pune o pamblica de hartie, se toarna compozitia, deasupra se pune o foaie de rulada forma si se tine la frigider 1 noapte.
A doua zi se rastoarna forma pe un platou, se desprinde hartia si se orneaza dupa dorinta, cu frisca sau cu ciocolata alba... etc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii