pentru blat : se face un irop de lapte cu zahar pe foc ,in care se adauga nuca,apoi se stinge focul.Se incorporeaza cacaoa si dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile si apoi albusurile batute spuma.Se tapeteaza o cratita cu hartie de copt unsa cu ulei si se toarna compozitia.Se coace.
pentru crema : se bat bine ouale intregi,se adauga zaharul si se bat in continuare.Se adauga cacao si se pune toata compozitia la fiert la bain-marie pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se incorporeaza untul.
pentru asamblare nu se taie blatul, ci crema se pune deasupra acestuia.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii