1.Se preincalzeste cuptorul la 210*C.
2.Se topeste untul.Intr-un bol , se pune iaurtul, zaharul,praful de vanilie,sarea , faina,drojdia, ouale intregi si untul .
3.Se varsa compozitia de mai sus intr-o forma rotunda de tort, unsa cu unt si se coace blatul 40 de minute.Se scoate din cuptor si se lasa sa se receasca,apoi se taie in doua.
4.Se prepara crema:se topeste ciocolata de menaj in bain-marie si se pune untul taiat bucati.Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca.
5.Pe o farfurie rotunda de tort, se aseaza primul blat, se insiropeaza , se unge cu 1/2 din cantitatea de crema de ciocolata, se acopera cu al doilea blat, se insiropeaza si se acopera tortul cu restul de crema.Se orneaza cu bombonele multicolore si se tine la rece 2-3 ore pana la servire.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii