Se bat albusurile spuma.Se adauga treptat zaharul pudra si se mixeaza in continuare. Se pune otetul si amidonul si se mai amesteca inca putin. Se preincalzeste cuptorul. Nu stiu la ce temperatura pentru ca eu nu am cuptor cu ceas, dar l-am lasat la foc mic. Se aseaza o foaie de copt in tava si se pune bezeaua in forma de cerc(cca 35 cm diametru). Se coace la foc mic cam o ora, dupa care se stinge focul si se lasa in cuptor sa se raceasca.
Frisca se face conform instructiunilor de pe cutie; o parte din fructe se amesteca in frisca si cu restul se orneaza tortul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii