Se separa ouale:in albusuri se pune zaharul si putina sare,apoi se bate spuma,iar galbenusurile se bat bine cu zaharul vanilinat,esenta si coaja de lamaie pana devine ca o crema.Dupa ce bati spuma albusurile adaugi si galbenusurile si faina in ploaie.Ungi o tava cu margarina,pui compozitia in tava si o dai la cuptor (preincalzit) cca 30-40min.Crema:laptele se pune intr-un vas inalt se adauga praful de crema si de bate cu mixterul cca3min ,iar frisca se bate deasemenea cu mixterul,Cand e gata se lasa sa se raceasca si se taie in 4felii si se umple cu crema,apoi se imbraca in frisca alba,iar pt decor se adauga cacao in frisca si de orneaza.Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii