Se separa ouale:in albusuri se pune zaharul si putina sare,apoi se bate spuma,iar galbenusurile se bat bine cu zaharul vanilinat,esenta si coaja de lamaie pana devine ca o crema.Dupa ce bati spuma albusurile adaugi si galbenusurile si faina in ploaie.Ungi o tava cu margarina,pui compozitia in tava si o dai la cuptor (preincalzit) cca 30-40min.Crema:laptele se pune intr-un vas inalt se adauga praful de crema si de bate cu mixterul cca3min ,iar frisca se bate deasemenea cu mixterul,Cand e gata se lasa sa se raceasca si se taie in 4felii si se umple cu crema,apoi se imbraca in frisca alba,iar pt decor se adauga cacao in frisca si de orneaza.Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii