Separam albusurile de galbenusuri.
Batem albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, galbenusurile.
Incorporam si faina, amestecand cu o lingura de lemn, de jos in sus, apoi adaugam zaharul vanilat si amidonul.
Tapetam o forma de tort cu hartie de copt si turnam compozitia.Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Scoatem din tava si lasam la racit,apoi il taiem in trei.
Fructele din compot le punem la scurs, intr-o sita.
Gelatina alba cu zaharul si apa o punem pe foc si o lasam pana incepe sa fiarba,apoi o lasam la racit.
Preparam si gelatina rosie si o lasam la racit.
Batem frisca cu zaharul vanilat si intaritorul de frisca,pana se intareste bine.
Incorporam in frisca gelatina alba racita bine,lasand cateva linguri de frisca pentru ornat.
Insiropam blatul de tort cu zeama de la compot si punem pe fiecare strat frisca si fructe.
Acoperim cu frisca tot tortul si desupra punem gelatina rosie,apoi ornam cu frisca ramasa.
Nu ne ramane decat sa gustam.....eee bunnnn!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii