Se amesteca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale pe rand amestecand bine. Se adauga nuca de cocos, praful de copt, ananasul si faina amestecata cu amidonul. Tortul se coace in forma unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se racesca foarte bine pe un gratar. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, romul si sucul de ananas. Gelatina se moaie si se incorporeaza in crema. Se bate frisca cu plicurile de intaritor si se amesteca usor in crema. Pe blat se pun felii de ananas scurse din compot si crema. Se da la rece 4 ore apoi se decoreaza cu felii de ananas si ciocolata alba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii