Pentru blat:Separi albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zaharul si se adauga in albusurile batute spuma apoi adaugam si faina.Dupa ce le-am amestecat coacem blatul intr-o forma rotunda,unsa cu ulei si tapetata cu faina,timp de 30 de min.Cind este gata il taiem in trei.
Cit se coace blatul pregatim crema si frisca conform cu instructiunile dupa pachet.
Asamblare:invelim papusa in folie de aluminiu,o infigem in tort si o fixam cu piscoturi stropite cu lapte si rom.Folosim in continuare piscoturi pentru a da forma rochiei si apoi ornam dupa dorinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii