autor:

vera

» » Torturi

Tort pufos cu crema si dulceata de caise

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2010

Ingrediente
300g faina, 180g zahar, 2 iaurturi(125g fiecare), 130ml ulei de semi, 1/2 praf de copt, 3 oua, Pt crema:300ml lapte, vanile, 20g faina, 80g zahar, 1/ pahar cu gem de caise

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

amestecam ouale intregi cu putina sare fina,adaugam zaharul,mixam totul bine,incorporam iaurtul,uleiul si faina amestecata cu praful de copt;
Ungem o forma de tort cu unt si tapetam cu faina ,turnam compozitia,introducem in cuptorul cald 180°c timp de 35-40 minute;
Crema:Incalzim laptele intr-o cratita cu fundul dublu,separat amestecam zaharul faina si vanilia;Turnam laptele caldut,punem totul pe foc,potrivit,amestecam incontinuu pana devine o crema mai densa;
Blatul de tort racit il taim pe jumatate,il ungem cu gem de caise subtiat cu 2-3 linguri de apa,iar deasupra gemului turnam compozitia obtinuta!
Pudram cu zahar farin si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pufos cu crema si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura cu nectar de morcovi si branza dulce

Prajitura cu nectar de morcovi si branza dulce

Se dau la blender biscuitii, apoi se framanta cu untul si ciocolata topite. Se intinde aluatul obtinut

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Tort delicios de ciocolata cu fructe

Tort delicios de ciocolata cu fructe

Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace. Tapetati cu hartie pergament fundul

1 vot    7 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

    Foarte fin si frumos!*****

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Va multumesc ft mult!

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    ce bunatate!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2010

      Foarte usor tortul tau si trebuie sa fie si bun dar dece adaugi faina in loc de amidon de porumb care este mai usor si are acelasi efect.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2010

      Ce bun trebuie sa fie.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2010

      Imi place reteta! E simpla si rezultatul delicios!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2010

      gustos sint sigura ,simplu si care te incinta sa il salvezi

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2010

      As vrea si eu o felie, yumi yumi. *****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2010

      Simplu si foarte bun. felicitari!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2010

      Aratã super delicios!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 180g zahar
  • 2 iaurturi(125g fiecare)
  • 130ml ulei de semi
  • 1/2 praf de copt
  • 3 oua
  • Pt crema:300ml lapte
  • vanile
  • 20g faina
  • 80g zahar
  • 1/ pahar cu gem de caise

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin si frumos!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe Tort cu fructe

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura fara zahar - ideala pentru dieta, diabet