amestecam ouale intregi cu putina sare fina,adaugam zaharul,mixam totul bine,incorporam iaurtul,uleiul si faina amestecata cu praful de copt;
Ungem o forma de tort cu unt si tapetam cu faina ,turnam compozitia,introducem in cuptorul cald 180°c timp de 35-40 minute;
Crema:Incalzim laptele intr-o cratita cu fundul dublu,separat amestecam zaharul faina si vanilia;Turnam laptele caldut,punem totul pe foc,potrivit,amestecam incontinuu pana devine o crema mai densa;
Blatul de tort racit il taim pe jumatate,il ungem cu gem de caise subtiat cu 2-3 linguri de apa,iar deasupra gemului turnam compozitia obtinuta!
Pudram cu zahar farin si servim!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii