autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Torturi

TORT RACORITOR CU CAPSUNI

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
blat.8 oua,8 linguri de zahar,8 linguri de faina,un praf de copt.crema.1 litru lapte, budinci de vanilie,8 linguri de zahar,500 gr.capsuni,500 ml.frisca.

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

blat.Se bat albusele spuma se adauga cate 2 linguri de zahar apoi se pun galbenusele,faina si praful de copt.Compozitia se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor.crema.se prepara budincile si se lasa sa se raceasca.Blatul se taie si se insiropeaza .Pe blat se pun felii de capsuni apoi budinca si cate o lingura de frisca.Cand e gata montat tortul se orneaza cu frisca ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT RACORITOR CU CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort racoritor cu crema de smantana, iaurt si capsuni

Tort racoritor cu crema de smantana, iaurt si capsuni

Pregatiti o forma rotunda cu inel detasabil, pentru tort, tapetand-o cu hartie de copt si incalziti

26 voturi    6 comentarii
2h
Torturi
Cizma umpluta cu darurile mosului Nicolae

Cizma umpluta cu darurile mosului Nicolae

1. Se incalzeste cuptorul la 200C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o tava in forma dreptunghiulara

6 voturi    6 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    O bunatate de tort,gustos si racoritor !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Delicios!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Simplu su bun!

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • blat.8 oua,8 linguri de zahar,8 linguri de faina,un praf de copt.crema.1 litru lapte, budinci de vanilie,8 linguri de zahar,500 gr.capsuni,500 ml.frisca.

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

4 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate de tort,gustos si racoritor !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort OM DE ZAPADA