autor:

karrmenus

» » Torturi

Tort rapid

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
foi tort din comert, 300 ml frisca lichida, nuci macinate dupa gust, apa si zahar pt insiropat foile, ciocolata rasa sau ce doriti pt ornat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Foile se insiropeaza, se bate frisca si se amesteca cu nucile rase in cantitatea pe care o doriti (eu pun un pic mai multa nuca), se umplu foile, se orneaza tortul cu frisca, ciocolata rasa amestecata cu o lingura de nuci macinate sau cum aveti pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort rapid

Tort rapid

Se spala curata merele si se aseaza pe fundul vasului in care a fost in prealabil caramelizat zaharul. Se

34 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort rapid cu capsuni

Tort rapid cu capsuni

Se face un sirop din 2 linguri de zahar, 1 esenta de vanilie si 150 ml apa si se fierbe pana scade

9 voturi    14 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • foi tort din comert
  • 300 ml frisca lichida
  • nuci macinate dupa gust
  • apa si zahar pt insiropat foile
  • ciocolata rasa sau ce doriti pt ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de Paste