Ingrediente
4 foi din comert, 100 g zahar, , 2 plicuri cappuccino,, esenta de lamaie, , zahar vanilat, 10 g zahar, , 50 g cacao, , 2 oua, , 3 linguri faina sau amidon, , arome, 200 g zahar pudra, , 300 g unt.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
156 voturi
Mod de preparare
Pentru crema fiarta, 100 g zahar si cacao le dai la fiert cu laptele. Cand clocoteste, incorporezi compozitia de oua si faina. Amesteci pana se indeseste. Iei de pe foc, lasi sa se raceasca.
Crema de unt se face folosind 200 g zahar pudra, aromele si untul le batandu-le spuma. Dupa ce se raceste crema fiarta, adaugi cate o lingura in crema de unt. Cu aceasta crema montezi tortul.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Hmmm,ce deliciu...
mirey (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Rapid si gustos.Te servesc si eu cu o feliuta din tortul meu,facut chiar azi.
Alice85 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
CHIAR CA E RAPID,SI BUN
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2009
cred ca e bun!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2009
Multumes mult pentru aprecieri.
lumi (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009
am incercat si eu o singura data sa pregatesc tort cu foi din comert si nu mi-a placut gustul si foile s-au sfaramat
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009
Superba prezentarea.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009
Cred ca e f. bun!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009
Si mie imi place cum arata tortul.
vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009
arata ft bine!