autor:

Camelia Grosu

» » Torturi

Tort rapid

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Ingrediente
-1 blat de tort bulgaresc, -1 Finetti mare de ciocolata, -250g unt, -1 cutie compot de ananas cu feliile rotunde, -5 kiwi, -1 mandarina, -100g fulgi de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

32 voturi

Mod de preparare

Untul se pune intr-un castron si se freaca spuma. In el se pune apoi putin cate putin din cutia de Finetti pana se termina. Se desface cutia de ananas si se lasa la scurs rondelele. Dupa ce s-au scurs se taie bucatele. Se desfac foile de tort. Pe o farfurie de tort de pune o foaie si se insiropeaza cu sirop de ananas. Se pune apoi pe ea o parte din crema (astfel incat la sfarsit sa ramana mai multa crema pentru ornat tot tortul) si se intinde pe toata suprafata ei. Peste ea se pun bucatele de ananas. Se pune si a doua foaie de tort si se procedeaza la fel. A treia foaie se pune, se insiropeaza tot cu sirop de ananas si se inveleste tot tortul cu crema ramasa. Se imbraca tortul cu fulgi de cocos si se orneaza cu kiwi si mandarina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort rapid cu zmeura

Tort rapid cu zmeura

Mixam ouale impreuna cu zaharul, vanilia si putina sare, timp de 25 de minute, timp in care ouale

10 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Tort rapid de caramel  - ENY -

Tort rapid de caramel - ENY -

Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat.

19 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte bun, foarte frumos, foarte rapid!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Rapid si gustos!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    Delicios si ornat foarte frumos.L-am salvat.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Arată foarte bine şi e bun e făcut când n-ai timp suficient pentru unul pregătit numai în casă!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      Tare bine arata tortuletul...Pacat ca sunt alergica la kiwi...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

32 voturi

Ingrediente

  • -1 blat de tort bulgaresc
  • -1 Finetti mare de ciocolata
  • -250g unt
  • -1 cutie compot de ananas cu feliile rotunde
  • -5 kiwi
  • -1 mandarina
  • -100g fulgi de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, foarte frumos, foarte rapid!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort fin