Untul se pune intr-un castron si se freaca spuma. In el se pune apoi putin cate putin din cutia de Finetti pana se termina. Se desface cutia de ananas si se lasa la scurs rondelele. Dupa ce s-au scurs se taie bucatele. Se desfac foile de tort. Pe o farfurie de tort de pune o foaie si se insiropeaza cu sirop de ananas. Se pune apoi pe ea o parte din crema (astfel incat la sfarsit sa ramana mai multa crema pentru ornat tot tortul) si se intinde pe toata suprafata ei. Peste ea se pun bucatele de ananas. Se pune si a doua foaie de tort si se procedeaza la fel. A treia foaie se pune, se insiropeaza tot cu sirop de ananas si se inveleste tot tortul cu crema ramasa. Se imbraca tortul cu fulgi de cocos si se orneaza cu kiwi si mandarina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii