Se face un sirop din 2 linguri de zahar, 1 esenta de vanilie si 150 ml apa si se fierbe pana scade 1/3 din el. Se lasa la rece. Foile de pandispan de cacao se desfac si se aseaza pe un platou cate una care se insiropeaza cu cateva linguri din siropul racit, apoi se unge cu crema de vanilie si se repeta operatinea cu fiecare dintre foi. Foile de vanilie se taie in forma de inimioara si aseaza peste cele de cacao folosindu-se aceleasi etape ca la foile de cacao. Capsunile se spala,se scurg, se sterg apoi cu un prosop de hartie si se taie in doua pe lung. Se aseaza apoi capsunile peste inimioara si se toarna gelatina , pregatita dupa instructiunile de pe pachet . Se topeste ciocolata in baie de aburi si se adauga cateva picaturi de ulei, apoi se fac diverse forme pe o foaie de copt, se lasa sa se raceasca si se orneaza tortul cu ele. Eu am mai adaugat cateva capsuni glazurate cu ciocolata si am imbracat marginile tortului cu aschii de ciocolata. Se lasa la rece 2 ore dupa care se poate servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii