autor:

cristina

» » Torturi

Tort rapid cu piscoturi

Autor: cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 decembrie 2009

Ingrediente
1 pachet piscoturi, 1 portocala, 2 kiwi, 2 banane, Crema:4 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1/2 lapte, 250 g zahar, 4 plicuri gelatina, 2 linguri faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

4 galbenusuri se amesteca cu 150 g zahar.2 linguri de faina se amesteca cu 100 g lapte.Se pun pe foc mic pana se ingroasa si se adauga zahar vanilat si gelatina dizolvata in apa calduta .Dupa ce se ia de pe foc se amesteca pana se raceste si dupa racire se adauga albusurile batute spuma cu restul de zahar.Piscoturile se insiropeaza cu sirop obisnuit.Intr-o cratita de 3 l se pune o foaie de celofan si se pune crema,1 rand de piscoturi,1 rand fructe taiate cubulete si iar 1 rand de crema peste ultimul strat de crema se razuieste ciocolata.Se pune in frigider 2 ore
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort caramel

Tort caramel

Se caramelizeaza intr-o cratita 200g zahar si se stinge cu esenta de rom;se tapeteaza peretii vasului

19 voturi    15 comentarii
1h
Torturi
Tort cu bavareza de zmeura galbena si jeleu de hibiscus

Tort cu bavareza de zmeura galbena si jeleu de hibiscus

Preparare blat Se bate untul spuma cu zaharul, apoi se adauga unul cate unul ouale prevazute in

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • 1 portocala
  • 2 kiwi
  • 2 banane
  • Crema:4 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lapte
  • 250 g zahar
  • 4 plicuri gelatina
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de cristina
Tort

Tort

O jumatate de iaurt crema amestecam cu zahar. Frisca se bate cu gelatina se pune in apa calda. Coaja

21 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort Somloi