4 galbenusuri se amesteca cu 150 g zahar.2 linguri de faina se amesteca cu 100 g lapte.Se pun pe foc mic pana se ingroasa si se adauga zahar vanilat si gelatina dizolvata in apa calduta .Dupa ce se ia de pe foc se amesteca pana se raceste si dupa racire se adauga albusurile batute spuma cu restul de zahar.Piscoturile se insiropeaza cu sirop obisnuit.Intr-o cratita de 3 l se pune o foaie de celofan si se pune crema,1 rand de piscoturi,1 rand fructe taiate cubulete si iar 1 rand de crema peste ultimul strat de crema se razuieste ciocolata.Se pune in frigider 2 ore

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii