4 galbenusuri se amesteca cu 150 g zahar.2 linguri de faina se amesteca cu 100 g lapte.Se pun pe foc mic pana se ingroasa si se adauga zahar vanilat si gelatina dizolvata in apa calduta .Dupa ce se ia de pe foc se amesteca pana se raceste si dupa racire se adauga albusurile batute spuma cu restul de zahar.Piscoturile se insiropeaza cu sirop obisnuit.Intr-o cratita de 3 l se pune o foaie de celofan si se pune crema,1 rand de piscoturi,1 rand fructe taiate cubulete si iar 1 rand de crema peste ultimul strat de crema se razuieste ciocolata.Se pune in frigider 2 ore
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii