Reteta postata pe: 18 martie 2009
Ingrediente
1 blat de tort, 3 plicuri creme Dr.Oetker (care se prepara coform instructiunilor de pe verso), 1-2 linguri esenta rom, 3 linguri rase de zahar, glazura de ciocolata un plic de la Dr.Oetker (care se prepara coform instructiunilor de pe verso)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat. Luam o cana in care punem 3 linguri rase de zahar, 1-2 linguri de esnta rom (dupa gustul fiecaruia), iar la urma adaugam apa nu foarte rece de la temperatura camerei si mestacind continuu pina se topeste zaharul. Insiropam primul blat, adaugam crema (din care oprim putin pentru ornat cu pistolul de ornat sau cu ce are fiecare in bucatarie), o intindem, adaugam a 2-a foaie de blat si tot asa pina ajungem la ultimul blat. Adaugam glazura in final pe care o intindem cu mare atentie. Ornam tortul dupa imaginatia fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid de caramel - ENY -" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
aura , 05 martie 2010
farte bun tortul felicitari
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009
Superba prezentarea,felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009
Trebuie sa fie tare gustos...
mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
Eu nu mai insiropez aceste blaturi,pentru ca sunt foarte pufoafe si se moaie suficient de la crema.Cand le-am insiropat nu a iesit prea bine ,si la taiat se lua dupa cutit.Oricum e o reteta la indemana oricui.Rapid si gustos! Felicitari!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009
Destul de practic si simplu.
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009
Arata delicios.