autor:

ADRIANA RACARU

» » Torturi

TORT RAPID

Autor: ADRIANA RACARU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ADRIANA RACARU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
PENTRU BLATUL DE TORT 6 OUA,6 LINGURI ULEI,1 CANA ZAHAR DE 250 gr.,1 CANA FAINA DE 250gr., O LINGURITA PRAF DE COPT,RAZATURA DE PORTOCALA SAU LAMAIE., PENTRU CREME SE CUMPARA 2 PLICURI CREME DE TORT DIN COMERT SI FRISCA 250 GR.,LAPTE PENTRU CREME.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

68 voturi

Mod de preparare

SE BAT ALBUSURILE SPUMA CU ZAHARUL PINA DEVINE CA O FRISCA,SE ADAUGA GALBENUSURILE FRECATE CU ULEIUL,SE ADAUGA PRAFUL DE COPT, RAZATURA DE LAMAIE,FAINA.
COMPOZITIA SE TOARNA INTR-O TAVA ROTUNDEA DE TORT TAPETATA SI SE DA LA CUPTORUL INCINS LA 200GRADE, CIRCA 30 MIN.
CREMELE SE PREGATESC CU LAPTELE RECE LA FEL CA IN ISTRUCTIUNILE DE PE PLIC,SE FACE SI FRISCA. SE SCOATE BLATUL ,SE TAIE IN DOUA,SE INSIROPEAZA,SE PUN CREMELE SI LA ALEGERE SE PET PUNE SI FRUCTE ZEMOASE.SE ORNEAZA CU FRISCA SI CU CIOCOLATA RASA SAU FRUCTE.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT RAPID" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort rapid

Tort rapid

Fierbi siropul, insiropezi fiecare faie in parte. Lasi sa se patrunda 1/2 ora. Pentru crema fiarta,

156 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
tort rapid joe

tort rapid joe

Se amesteca gelatina cu 1/2 l lapte iar celalalt litru de lapte se amesteca pe foc cu 500 g zahar

17 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte bun, frumos!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Superb,felicitari,ai votul meu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    10 cu felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Simplu si bun.Felicitari!

    • Fara foto

      adina , 13 ianuarie 2009

      Sa stii ca mi-a crescut blatul de tort si a iesit asa de bun. Inca o data te felicit pentru reteta. BRAVO!!!

    • adina  vasile

      adina vasile (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2009

      Sper reteta ai dat. Mi-a iesit un blat super! Bravo!

    • Fara foto

      mariana (Maestru bucatar) , 08 decembrie 2008

      Daca vreti sa fie rapid, luati si blatul de tort din comert, in 10 minute e gata tortu.

    • Fara foto

      MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 21 iulie 2008

      nu prea pare chiar atat de rapid de preparat

    • Fara foto

      Anda M. (Chef de cuisine) , 26 iunie 2008

      La crema de ciocolata merg foarte bine babanele sau strugurii. Iar pe ornamentul de frisca se poate adauga si kiwi. Am atasat o poza cu tortul facut de mine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

68 voturi

Ingrediente

  • PENTRU BLATUL DE TORT 6 OUA,6 LINGURI ULEI,1 CANA ZAHAR DE 250 gr.,1 CANA FAINA DE 250gr.
  • O LINGURITA PRAF DE COPT,RAZATURA DE PORTOCALA SAU LAMAIE.
  • PENTRU CREME SE CUMPARA 2 PLICURI CREME DE TORT DIN COMERT SI FRISCA 250 GR.,LAPTE PENTRU CREME.

Raporteaza reteta

Retete
de ADRIANA RACARU
prajitura cu foi de casa

prajitura cu foi de casa

PTR. FOI: Se face din ingredintele ptr.foi un aluat care sa se poata intinde pe fundul tavii de aragaz.

64 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, frumos!

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort spiralat