Se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga galbenusurile batute cu zaharul vanilat si,faina se amesteca usor si se pune la copt la foc mic intr-o tava dreptunghiulara .Dupa ce s-a racit se taie in trei foi. Crema se prepara astfel:ouale cu zaharul si apa se pun la fiert pe baie de apa pana la proba de fir, apoi se adauga cacao si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-a racit se spumeaza cu mixerul adaugand margarina putin cate putin.La sfarsit se aromatizeaza cu esenta de rom. Foile pregatite se insiropeaza cu siropul de cafea se intinde un strat de dulceata de visine apoi cate un strat crema si se da la rece cateva ore. Dupa ce a fost lasat la rece cateva ore se glaseaza in ciocolata si se decoreaza dupa preferinta. Eu l-am decorat cu crema si trandafiri din lapte praf
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii