Se incalzeste cuptorul la 180ºc.Se amesteca ouale cu zaharul 10 min(fara a separa ouale asta mi se pare super).Se amesteca faina cu cacao si bicarbonatul apoi cu ouale batute cu zahar.Se pune in forma si se da la cuptor 20-25 min.Se lasa la racit si apoi se taie blatul in 2 sau in 3 depinde de diametrul formei in care s-a copt.Pentru sirop se amesteca toate ingredientele se incalzesc pana se omogenizeaza dar nu se firb;se lasa la racit.Pentru crema se topeste ciocolata si se amesteca cu frisca batuta si se da la frigider.Pentru a acoperi tortul puneti mai multa ciocolata topita si mai putina frisca.Decorati dupa imaginatie.O sa va surprinda ce usor e de facut si cat de bun iese;pt cei care nu vor exagerat de dulce e perfect.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii