Se incalzeste cuptorul la 180ºc.Se amesteca ouale cu zaharul 10 min(fara a separa ouale asta mi se pare super).Se amesteca faina cu cacao si bicarbonatul apoi cu ouale batute cu zahar.Se pune in forma si se da la cuptor 20-25 min.Se lasa la racit si apoi se taie blatul in 2 sau in 3 depinde de diametrul formei in care s-a copt.Pentru sirop se amesteca toate ingredientele se incalzesc pana se omogenizeaza dar nu se firb;se lasa la racit.Pentru crema se topeste ciocolata si se amesteca cu frisca batuta si se da la frigider.Pentru a acoperi tortul puneti mai multa ciocolata topita si mai putina frisca.Decorati dupa imaginatie.O sa va surprinda ce usor e de facut si cat de bun iese;pt cei care nu vor exagerat de dulce e perfect.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii