Se bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si se coace 30 min la 180 grade. Se rastoarna si se taie transversal. Se scurge ananasul, se paseaza se amesteca cu gelatina si frisca batuta si se umplu cele 2 blaturi. Se framanta martipanul cu zahar pudra si colorant si se intinde. Se ung blaturile cu gem, se aseaza pe fiecare foile de martipan si se suprapun. Se decoreaza.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii