Se tapeteaza doua tavi cu hirtie de copt si se deseneaza doua cercuri cu diametrul de 26cm. Albusurile se bat spuma foarte tare cu zaharul si amidonul. Se pun intr-un sprit de cofetarie si se deseneaza pe hirtie cate o spirala. Se coace blatul 2 ore cu usa cuptorului deschisa.
Se pune gelatina la muiat. Frisca se bate spuma. 2/3 din frisca se amesteca cu gelatina si cu ciocolata rasa. Se pune acest amestec intre cele 2 foi. Cu restul de frisca se fac pe tort gramajoare. Se decoreaza cu bomboane de ciocolata.
se da la rece 2-3 ore inainte de servire.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii