autor:

mihaelabella

» » Torturi

Tort Tiramisu

Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
-100 ml cafea, -100 ml vodka, -200 ml frisca, -4 galbenusuri de ou, -500 gr marscapone, -80 gr zahar, -Cacao amara, -1 pachet mare de piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se amesteca cu marscapone si apoi cu frisca batuta.

Se amesteca cafeaua cu votka si putina apa (50ml)

In cafeaua cu votka se baga piscoturile, dupa care se aseaza in platoul cu cacao cernuta, apoi se pune peste piscoturi un strat de crema apoi se cerne cacao peste, se pune un alt strat de piscoturi, ultimul strat de crema si se cerne cacao.

Se orneaza cu frisca si se serveste dupa 12 ore de stat la rece.

Eu cred ca e mai bun decat Tiramisu rețeta originală. Voi ce ziceti?
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Se prepara un pandispan ,rece se taie in 2 Din cana de zahar si cana de apa(se fierb)+ nesul se

18 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Torturi
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Turta dulce si miezul de nuca se baga la robot si se macina, nu foarte fin, dar nici grosier. Dam

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100 ml cafea
  • -100 ml vodka
  • -200 ml frisca
  • -4 galbenusuri de ou
  • -500 gr marscapone
  • -80 gr zahar
  • -Cacao amara
  • -1 pachet mare de piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de clatite cu ciocolata