autor:

mihaelabella

» » Torturi

Tort tiramisu

Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
-100 ml cafea, -100 ml vodka, -200 ml frisca, -4 galbenusuri de ou, -500 gr marscapone, -80 gr zahar, -Cacao amara, -1 pachet mare de piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se amesteca cu marscapone si apoi cu frisca batuta.

Se amesteca cafeaua cu votka si putina apa (50ml)

In cafeaua cu votka se baga piscoturile, dupa care se aseaza in platoul cu cacao cernuta, apoi se pune peste piscoturi un strat de crema apoi se cerne cacao peste, se pune un alt strat de piscoturi, ultimul strat de crema si se cerne cacao.

Se orneaza cu frisca si se serveste dupa 12 ore de stat la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort tiramisu cu crema de vanilie

Tort tiramisu cu crema de vanilie

Blatul il pregatim conform retetei expuse, Pregatim crema cu laptele rece mixand la viteza maxima, Insiropam

18 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort tiramisu

Tort tiramisu

Separam galbenusurile de albusuri, mixam mascarponele cu zaharul si cele 2 galbenusuri si lasam

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100 ml cafea
  • -100 ml vodka
  • -200 ml frisca
  • -4 galbenusuri de ou
  • -500 gr marscapone
  • -80 gr zahar
  • -Cacao amara
  • -1 pachet mare de piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort Dobos (mic)