autor:

mihaelabella

» » Torturi

Tort Tiramisu

Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
-100 ml cafea, -100 ml vodka, -200 ml frisca, -4 galbenusuri de ou, -500 gr marscapone, -80 gr zahar, -Cacao amara, -1 pachet mare de piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se amesteca cu marscapone si apoi cu frisca batuta.

Se amesteca cafeaua cu votka si putina apa (50ml)

In cafeaua cu votka se baga piscoturile, dupa care se aseaza in platoul cu cacao cernuta, apoi se pune peste piscoturi un strat de crema apoi se cerne cacao peste, se pune un alt strat de piscoturi, ultimul strat de crema si se cerne cacao.

Se orneaza cu frisca si se serveste dupa 12 ore de stat la rece.

Eu cred ca e mai bun decat Tiramisu rețeta originală. Voi ce ziceti?
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort tiramisu cu crema de vanilie

Tort tiramisu cu crema de vanilie

Blatul il pregatim conform retetei expuse, Pregatim crema cu laptele rece mixand la viteza maxima, Insiropam

18 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort tiramisu cu capsune

Tort tiramisu cu capsune

Punem intr-un vas capsunile adaugam si doua linguri de zahar, sucul de lamiie si de la portocale.

31 voturi    7 comentarii
15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100 ml cafea
  • -100 ml vodka
  • -200 ml frisca
  • -4 galbenusuri de ou
  • -500 gr marscapone
  • -80 gr zahar
  • -Cacao amara
  • -1 pachet mare de piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema ciocolata Andreea