autor:

mihaelabella

» » Torturi

Tort Tiramisu

Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaelabella (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
-100 ml cafea, -100 ml vodka, -200 ml frisca, -4 galbenusuri de ou, -500 gr marscapone, -80 gr zahar, -Cacao amara, -1 pachet mare de piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se amesteca cu marscapone si apoi cu frisca batuta.
Se amesteca cafeaua cu votka si putina apa (50ml)
In cafeaua cu votka se baga piscoturile, dupa care se aseaza in platoul cu cacao cernuta, apoi se pune peste piscoturi un strat de crema apoi se cerne cacao peste, se pune un alt strat de piscoturi, ultimul strat de crema si se cerne cacao.
Se orneaza cu frisca si se serveste dupa 12 ore de stat la rece.
Eu cred ca e mai bun decat Tiramisu rețeta originală. Voi ce ziceti?
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Se bate frisca tare se adauga mascarpone si se mai bate inca putin impreuna. Separat se bat galbenusurile

5 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100 ml cafea
  • -100 ml vodka
  • -200 ml frisca
  • -4 galbenusuri de ou
  • -500 gr marscapone
  • -80 gr zahar
  • -Cacao amara
  • -1 pachet mare de piscoturi

Raporteaza reteta

Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort diplomat