Tort Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100 ml cafea
  • -100 ml vodka
  • -200 ml frisca
  • -4 galbenusuri de ou
  • -500 gr marscapone
  • -80 gr zahar
  • -Cacao amara
  • -1 pachet mare de piscoturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul spuma, se amesteca cu marscapone si apoi cu frisca batuta.

Se amesteca cafeaua cu votka si putina apa (50ml)

In cafeaua cu votka se baga piscoturile, dupa care se aseaza in platoul cu cacao cernuta, apoi se pune peste piscoturi un strat de crema apoi se cerne cacao peste, se pune un alt strat de piscoturi, ultimul strat de crema si se cerne cacao.

Se orneaza cu frisca si se serveste dupa 12 ore de stat la rece.

Eu cred ca e mai bun decat Tiramisu rețeta originală. Voi ce ziceti?

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise