autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort tiramisu

Autor: mihaela dina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela dina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Ingrediente
1 pachet de piscoturi,, 3 galbenuse,, 1/2 frisca lichida,, 1 cutie filadelfia,, 10 linguri de zahar,, cafea fiarta.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Frisca se bate cu mixerul, galbenusele se freaca cu zaharul, se bate bine si se adauga crema de brinza dulce si jumatate din frisca batuta. Piscoturile se insiropeaza pe o parte in cafea, dar nu cea cu zahar, si se aseaza pe un platou cam 10 pe rind, se pune jumate din crema, iar piscoturi, crema, dupa care se orneaza cu restul de frisca. Pofta buna!

Pornind de la Tiramisu rețeta originală am facut varianta mea de Tiramisu rapid si gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Se prepara un pandispan ,rece se taie in 2 Din cana de zahar si cana de apa(se fierb)+ nesul se

18 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Torturi
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Turta dulce si miezul de nuca se baga la robot si se macina, nu foarte fin, dar nici grosier. Dam

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi,
  • 3 galbenuse,
  • 1/2 frisca lichida,
  • 1 cutie filadelfia,
  • 10 linguri de zahar,
  • cafea fiarta.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Pascal