Tort tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi,
  • 3 galbenuse,
  • 1/2 frisca lichida,
  • 1 cutie filadelfia,
  • 10 linguri de zahar,
  • cafea fiarta.

Mod de preparare

Frisca se bate cu mixerul, galbenusele se freaca cu zaharul, se bate bine si se adauga crema de brinza dulce si jumatate din frisca batuta. Piscoturile se insiropeaza pe o parte in cafea, dar nu cea cu zahar, si se aseaza pe un platou cam 10 pe rind, se pune jumate din crema, iar piscoturi, crema, dupa care se orneaza cu restul de frisca. Pofta buna!

Pornind de la Tiramisu rețeta originală am facut varianta mea de Tiramisu rapid si gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise