Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ciocolata, iar cealalta jumatate se umple cu budinca de vanilie. Pe jumatatea unsa cu budinca de vanilie se presara ciocolata rasa, iar pe jumatatea cu budinca de ciocolata se presara ciocolata alba rasa sau biscuiti sfarimati.
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca desert sau in timpul zilei

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii