Pentru checuri:separati albusurile de galbenusuri;galbenusurile le frecam ca la maioneza cu cele 10 linguri de ulei,iar albusurile le batem spuma cu praful de sare.Din zahar si apa facem un sirop,pe care il turnam in albusurile batute,continuam sa le batem apoi adaugam galbenusurile si faina.Le amestecam bine si turnam compozitia in 3 forme de chec.Le dam la cuptor timp de 30 de minute.
Pentru creme si frisca urmam instructiunile de pe plicuri.
Asamblarea:pentru locomotiva vom folosi un chec intreg,il taiem in doua,iar partea de sus o taiem in doua si inca o data in doua.Se pune crema apoi incepem si adaugam rind pe rind jumatatile(cu crema intre ele).Pentru vagoane vom imparti in jumatate celelalte doua checuri si obtinem 4 vagoane.Le taiem in doua pe fiecare punem crema intre ele ,le imbracam si le ornam apoi le dam la frigider pentru 2-3 ore si inainte de servire asamblam trenuletul.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii