autor:

Carp Elena Loredana

» » Torturi

Tort tutti - frutti

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
blat, 6 oua, 6 lg zahar, 6lg faina, esenta vanilie, , crema, 3 oua, 200gr zahar, 500ml frisca, 2 pl gelatina, zahar vanilat, piersici din compot, , sirop, 200gr zahar, 200 ml apa, razatura de lamaie, , decor, frisca, fructe, gelatina tort gelee

Dificultate: Medie Timp: 5h

27 voturi

Mod de preparare

se prepara o compozitia de blat obisnuita si se coace intr-o tava dreptunghiulara .Dupa ce s-a racit se taie in doua foi se insiropeaza prima foaie (pe care am asezat-o in tava in care am copt blatul)cu siropul fiert si racit, se adauga crema astfel obtinuta:ouale si zaharul se pun la fiert intr-un vas ,dupa ce au dat in cateva clocote se lasa sa se racoreasca si se adauga gelatina pe care in prealabil am pus-o la inmuiat in apa rece(100ml ) si se amesteca energic.Compozitia se amesteca cu frisca batuta si bucatile de piersici si se toarna peste foaia insiropata.
Asezam si a doua foaie o insiropam si tinem la rece cateva ore pana ce se incheaga bine.
Rasturnam cu atentie tortul obtinut si ornam cu fructe (pe care le imbracam in gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic) si frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tutti - frutti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu ciocolată albă, banane și căpșuni

Tort cu ciocolată albă, banane și căpșuni

Se amestecă zahărul cu apa și se pun la fiert, până se obține un sirop, care se lasă

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Torturi
Tort cu mousse de ciocolata

Tort cu mousse de ciocolata

Prepararea blatului Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar

62 voturi    22 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 20 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Moroianu Valeria , 29 decembrie 2014

    Arata bestial

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Un deliciu, o incantare de culori si arome!

  • miclescumirela

    miclescumirela (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

    Minunat arata ,un deliciu Loredana,imi parea cunoscut si nu stiam ce si cum :D :D :D

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2011

      Arome si eleganta!*****

    • Fara foto

      mona (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

      AM INCERCAT RETETA A IESIT SUPER VA SFATUIESC SA INCERCATI SI VOI

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Arata SUPER !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Tare frumos, iti incanta privirea si incita papilele gustative.

    • Carp Elena Loredana

      Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Cata,nu lucrez la nici-o cofetarie,toate le fac acasa la mine. Maria si mirey ma bucur ca va place,intradevar este foarte racoritor si gustos.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Cred ca e pe placul tuturor.Racoritor si foarte frumos ornat.Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      E foarte apetisant, are multe fructe, e pe placul meu.

    • Fara foto

      cata , 27 noiembrie 2009

      loredana lucrezi la vreo cofetarie?toate retetele sunt super

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      WAW, WAW ce bine arata!!!!!!!!! buuun, buuun!!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      SUPER ARATA TORTURILE TALE,TE FELICIT INCA O DATA!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

      Nota 10 cu felicitari..............foarte frumos.

    • Fara foto

      Nadia , 28 octombrie 2009

      O minunatie de tort!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

      La cum arata ,nu poate fi decat super delicios...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Minunat arata.Felicitari.

    • Carp Elena Loredana

      Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      va multumesc de apreciere sunteti tare dragute:) pupice

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Superb arata si cred ca este si tare bun.Felicitari.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Cat de bine arata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

5h

27 voturi

Ingrediente

  • blat
  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6lg faina
  • esenta vanilie
  • crema
  • 3 oua
  • 200gr zahar
  • 500ml frisca
  • 2 pl gelatina
  • zahar vanilat
  • piersici din compot
  • sirop
  • 200gr zahar
  • 200 ml apa
  • razatura de lamaie
  • decor
  • frisca
  • fructe
  • gelatina tort gelee

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un deliciu, o incantare de culori si arome!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema de cacao