autor:

Adriana K.D.

» » Torturi

Tort umplut cu gem

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
Pt blat:, 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 4 linguri de ulei, 1 praf de copt, 1 praf de zahar vanilat, , Pt. crema:, un borcan de gem de caise, , Pt insiropat:, un compot de struguri albi, , Pt decor:, 250 g frisca, fructe pt decor: portocala,kiwi, struguri din compot

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se bate albusurile spuma, adaugi zaharul, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
Coci blatul la foc potrivit intr-o tava rotunda timp de 30 de minute.
Dupa ce s-a racit, il sectionezi si il insiropezi cu compotul de struguri.
Intinzi gemul intre cele doua blaturi, dupa care il imbraci in frisca.
Se orneaza cu fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort umplut cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de Punci Aniversar

Tort de Punci Aniversar

Incepem in a prepara punciul: punem la foc vinul impreuna cu feliile de portocala, scortisoara, semintele

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Cupola de ciocolata

Cupola de ciocolata

Pentru stratul de pandispan separati mai intai ouale. Galbenusurile le mixati bine cu zaharul pana

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

    Un tort care ma dat gata. Felicitari!*****. Am salvat reteta.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Rapid si gustos...*****

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

    Foarte frumos......si foarte rapid de preparat.....felicitari...*****

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de zahar vanilat
  • Pt. crema:
  • un borcan de gem de caise
  • Pt insiropat:
  • un compot de struguri albi
  • Pt decor:
  • 250 g frisca
  • fructe pt decor: portocala,kiwi
  • struguri din compot

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

12 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

23 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

mihai (Chef de cuisine)

Un tort care ma dat gata. Felicitari!*****. Am salvat reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot

Am lasat zmeura sa se dezghete peste noapte in frigider. Siropul lasat de zmeura l-am amestecat cu amidonul si zaharul brut. Am amestecat

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Merele rase le amestecăm mai întâi cu zaharul, apoi cu uleiul și apa minerală. Trebuie sa menționez ca eu am avut

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Tort Tiramisu