Se bate albusurile spuma, adaugi zaharul, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
Coci blatul la foc potrivit intr-o tava rotunda timp de 30 de minute.
Dupa ce s-a racit, il sectionezi si il insiropezi cu compotul de struguri.
Intinzi gemul intre cele doua blaturi, dupa care il imbraci in frisca.
Se orneaza cu fructe.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii