autor:

Adriana K.D.

» » Torturi

Tort umplut cu gem

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
Pt blat:, 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 4 linguri de ulei, 1 praf de copt, 1 praf de zahar vanilat, , Pt. crema:, un borcan de gem de caise, , Pt insiropat:, un compot de struguri albi, , Pt decor:, 250 g frisca, fructe pt decor: portocala,kiwi, struguri din compot

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se bate albusurile spuma, adaugi zaharul, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt.
Coci blatul la foc potrivit intr-o tava rotunda timp de 30 de minute.
Dupa ce s-a racit, il sectionezi si il insiropezi cu compotul de struguri.
Intinzi gemul intre cele doua blaturi, dupa care il imbraci in frisca.
Se orneaza cu fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort umplut cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort parfais

Tort parfais

Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Batem spuma albusurile. Adaugam zaharul si batem pana obtinem o bezea tare si lucioasa, apoi adaugam

7 voturi    3 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

    Un tort care ma dat gata. Felicitari!*****. Am salvat reteta.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Rapid si gustos...*****

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

    Foarte frumos......si foarte rapid de preparat.....felicitari...*****

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de zahar vanilat
  • Pt. crema:
  • un borcan de gem de caise
  • Pt insiropat:
  • un compot de struguri albi
  • Pt decor:
  • 250 g frisca
  • fructe pt decor: portocala,kiwi
  • struguri din compot

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

mihai (Chef de cuisine)

Un tort care ma dat gata. Felicitari!*****. Am salvat reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat